VBKC Belastingadviseurs voor Zakelijke Professionals

VBKCVBKC Belastingadviseurs is een belastingadviespraktijk met vestigingen in Amsterdam en Utrecht. Een proactieve opstelling naar onze cliënten, dat is de basis van waaruit wij u bedienen. Met kwalitatief hoogwaardige diensten, die naadloos aansluiten bij uw persoonlijke belangen en wensen.

Onze medewerkers zijn gespecialiseerd in het begeleiden van een specifieke klantenkring. Vanuit een loondienstfunctie maken steeds meer zakelijke professionals de overstap naar het zelfstandig ondernemerschap. Soms als zelfstandige zonder personeel (zzp’er), soms met anderen in een samenwerkingsverband. Het aantal zelfstandig werkende zakelijke professionals heeft als cliëntengroep binnen onze organisatie de afgelopen jaren een sterke groei laten zien.

De zakelijke professional kent vele hoedanigheden. Onze cliënten zijn voornamelijk actief op adviserend en faciliterend terrein, daar waar het de bedrijfsvoering van opdrachtgevers betreft. Naast (strategische) consultancy leveren onze cliënten vooral diensten op het gebied van ICT en marketing.

Kennis van uw branche, inzicht en interesse in de dagelijkse praktijk, een proactieve opstelling en betrokkenheid bij uw persoonlijke situatie en behoeften. Dat is wat wij belangrijk vinden in onze relatie met u.

Door deze filosofie van cliënt- en marktbenadering zijn onze mensen er juist op getraind een breder spectrum van diensten aan te bieden dan u in eerste instantie zou verwachten. Zo kunt u naast de fiscale advisering en administratieve ondersteuning bij ons terecht voor trajectbegeleiding bij het opstarten van uw onderneming, het verkrijgen van een juiste Verklaring ArbeidsRelatie ten behoeve van uw opdrachtgevers en pensioenvraagstukken waaronder pensioenplanning en eventuele waardeoverdracht.

Van VBKC Belastingadviseurs mag u een proactieve en persoonlijke begeleiding verwachten. Direct vanaf dag 1!

Tot slot hebben wij ook een geheel eigen filosofie wat betreft onze kosten. De prijs die u ons betaalt, bepaalt u in zekere mate zelf. Of u nu gebruik wenst te maken van onze diensten terzake administratieve ondersteuning, het opstellen van jaarcijfers, het doen van aangifte, het laten opstellen van contracten of wellicht een combinatie hiervan, afhankelijk waar u zelf eindigt in de aanlevering van input, kunnen wij voor u beginnen. Ons streven is te zorgen voor een minimale overlap van werkzaamheden om daarmee onze kosten voor u zo laag mogelijk te houden.