VBKC Belastingadviseurs

VBKC Belastingadviseurs is een belastingadviespraktijk met vestigingen in Amsterdam en Utrecht. Een proactieve opstelling naar onze cliënten, dat is de basis van waaruit wij u bedienen. Met kwalitatief hoogwaardige diensten, die naadloos aansluiten bij uw persoonlijke belangen en wensen. Het kan hierbij zowel gaan om fiscale advisering als om administratieve ondersteuning. Echter ook voor aanverwante vraagstukken staan onze specialisten graag voor u klaar.

Het uitvoeren van uw opdracht zien wij niet als een verplichting maar juist als een uitdaging. Het gaat hierbij veelal niet alleen om het verschaffen van inzicht in uw fiscale en financiële positie. Daarnaast helpen wij u graag hier het maximale uit te halen.

VBKC Belastingadviseurs biedt maatwerk zowel voor u als (para-)medicus, als voor u als zakelijk professional. Ons kantoor beschikt hiertoe over uitstekende specialisten. Wij vertalen onze financiële en fiscale kennis naar praktische tips en oplossingen. Graag gaan wij die uitdaging met u aan!


Lees verderContactgegevensOnze dienstverlening strekt zich uit tot de volgende beroepsdifferentiaties:
(Para)-Medici Consultants en ZZP'ers