VBKC Belastingadviseurs voor (Para-)Medici

VBKCVBKC Belastingadviseurs is een belastingadviespraktijk met vestigingen in Amsterdam en Utrecht. Een proactieve opstelling naar onze cliënten, dat is de basis van waaruit wij u bedienen. Met kwalitatief hoogwaardige diensten, die naadloos aansluiten bij uw persoonlijke belangen en wensen.

Onze medewerkers zijn gespecialiseerd in het begeleiden van een specifieke klantenkring. Dit zijn bijvoorbeeld huisartsen, medisch specialisten, tandartsen, apothekers, fysiotherapeuten of andere beoefenaren van een vrij beroep.

Kennis van uw branche, inzicht en interesse in de dagelijkse praktijk, een proactieve opstelling en betrokkenheid bij uw persoonlijke situatie en behoeften. Dat is wat wij belangrijk vinden in onze relatie met u.

Door deze filosofie van cliënt- en marktbenadering zijn onze mensen er juist op getraind een breder spectrum van diensten aan te bieden dan u in eerste instantie zou verwachten. Zo kunt u naast de fiscale advisering en administratieve ondersteuning bij ons terecht voor juridische en financiële vraagstukken terzake praktijkoverdracht, -associatie en -dissociatie, goodwillvaststelling en -onderhandeling en pensioenvraagstukken waaronder pensioenplanning en waardeoverdracht.

Van VBKC Belastingadviseurs mag u een proactieve en persoonlijke begeleiding verwachten. Direct vanaf dag 1!

Tot slot hebben wij ook een geheel eigen filosofie wat betreft onze kosten. De prijs die u ons betaalt, bepaalt u in zekere mate zelf. Of u nu gebruik wenst te maken van onze diensten terzake administratieve ondersteuning, het opstellen van jaarcijfers, het doen van aangifte, het laten opstellen van contracten of wellicht een combinatie hiervan, afhankelijk waar u zelf eindigt in de aanlevering van input, kunnen wij voor u beginnen. Ons streven is te zorgen voor een minimale overlap van werkzaamheden om daarmee onze kosten voor u zo laag mogelijk te houden.